لألئ الخير شخصية هامة
تاريخ التسجيل : 29/03/2008 الدوله : المزاج : اوسمه :
| موضوع: مشوي لحم الخاروف والخضار الإثنين يوليو 05, 2010 2:25 am | |
|
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وصفة مشوي لحم الخاروف والخضار على الطريقة اليونانية، سهلة التحضير.
مدة التحضير 30 دقيقة مدة الطهي 15 دقيقة تكفي 4 أشخاص
المقادير
700 غرام لحم خاروف 1 فلفل حلو 6 رأس بصل يابس 1 عرق ورق غار 1 ليمون 1 فص ثوم 2 ملعقة كبيرة خل ابيض 1/2 ملعقة زعتر فارسي ناشف زيت زيتون ملح وبذور الفلفل طريقة التحضير
تقطع اللحم الى مكعبات بحجم 2 سم ونضعها في صينية مع الثوم المقطع، بعض فصوص الليمون، الزعتر الفارسي، ورق غار مقطع، وبعض بذور الفلفل المهروس. نضيف الخل والقليل من الزيت وندع المقادير منقوعة لمدة ساعات. نقشر البصل ونقطعه الى أنصاف طوليا ثم نغسل الفلفل الحلو ونتخلص من القمع، البذور والعروق ونقطعها. ندخل في 8 اسياخ مكغبات اللحم المصفى، الفلفل الحلو، البصل والغار المتبقي بالتبادل. نشوي الأسياخ على الشواية ونار معتدلة كل 2 أو 3 دقائق ثم نملح ونقدم معها الخضار المشوية.
| |
|
صمت الحزن
مدير
تاريخ التسجيل : 10/02/2009 الدوله : المزاج :
| موضوع: رد: مشوي لحم الخاروف والخضار الإثنين يوليو 05, 2010 3:21 am | |
|
المشوى بيبقى مريح للمعدة
تسلم الايادى واصفه رائعه جدا
دمتى مميزه بجديدك الرائع
| |
|
ساعات
صاحب المنتدى
تاريخ التسجيل : 27/02/2008 الدوله : المزاج : اوسمه :
| موضوع: رد: مشوي لحم الخاروف والخضار الأربعاء يوليو 07, 2010 3:20 am | |
|
لألئ الخير
شكرا غاليتى والله الايام دى محتاجه المشوى
هههههههههه لزوم الدايت ......... تسلم الايادى
| |
|
اشرف ابو ربيع شخصية هامة
تاريخ التسجيل : 09/02/2009 الدوله : المزاج : اوسمه :
| موضوع: رد: مشوي لحم الخاروف والخضار الأحد يوليو 11, 2010 8:10 am | |
| الأخت الغالية _ _ _ _ _ _
لآلىء الخير _ _ _ _ _ _
إي ده إي ي ي ده .... مش كده ..
الأستفزاز محظور ... لكن مع المشاوي لا بأس
أصل الصوره مستفزة .. وكل الشكر لك
وللخروف المسكين
مودتي اشرف | |
|